Sanjeevini - helende trillingen

Deze methode is een nieuwe eenvoudige geneeswijze waarbij de gezonde trilling van een orgaan, lichaamsdeel of gemoedstoestand overgezet kan worden in een medium zoals water, placebo korrels etc…en ingenomen kan worden.  

Het is belangrijk om de trilling geruime tijd zijn werk te laten doen. De trillingen stimuleren het zelfgenezend vermogen en hiermee kun je zelfs de meest diepe onbalansen corrigeren.

Wanneer men herstelt is van een ziekte kunnen er nog sporen van deze ziekte in het energieveld zitten. Deze sporen kunnen door de helende trillingen van de Sanjeevinis worden opgelost. Hierdoor kan men herstellen op alle niveaus.

De trillingen werken namelijk door op fysiek, astraal, causaal niveau; waak-, droom- en slaapniveau en op lichaam-, geest- en spiritueel niveau.
Op astraal niveau blijven geamputeerde ledematen bijvoorbeeld nog bestaan. Zo ontstaat het nog voelbaar zijn van bijvoorbeeld een geamputeerd been. Wanneer je met de Sanjeevini trillingen het energieveld weer herstelt, dan zul je merken, dat het geamputeerde been zich kan herstellen. De pijn, jeuk of andere restklachten kunnen zo worden losgelaten.

Het is een spirituele geneeswijze, die de geneeskracht van het lichaam activeert.

Achtergrond:
De initiatiefnemers van de Sai Sanjeevini Stichting in India hebben God/ het Universele gevraagd  hen een methode te onthullen, waarbij mensen op een natuurlijke, eenvoudige en uiterst goedkope wijze genezen kunnen worden.

Hun overgave en vertrouwen heeft ervoor gezorgd dat zij via dromen begeleiding kregen in het tot stand brengen van deze eenvoudige geneeswijze die door iedereen te gebruiken is. 

Sanathana Sai Sanjeevini betekent letterlijk vertaald vanuit het Sanskriet:

De grondlegster van de Sanjeevini methode is een diepgelovige vrouw uit India genaamd Mevrouw Poonam Nagpal. Zij richtte intens vurige gebeden tot God om een simpele en effectieve methode te mogen ontvangen om mensen snel en goedkoop te kunnen helpen genezen. Het gebed werd verhoord en vanaf 1994 zijn de Sanjeevini's bij genezers geintroduceerd en wordt er inmiddels wereldwijd mee gewerkt.

Er zijn 256 kaarten / trillingen die gericht zijn op lichaamsdelen, functies en ziekteverschijnselen.

Je krijgt een naslagwerk mee, om alles thuis nog rustig na te kunnen lezen.

De kosten zijn 55 Euro.

Reiki Extra dag

Tijdens deze dag gaan we werken met een combinatie van onderstaande 2 middagen.
De dag duurt van 10.00 tot 17.00 uur en iedereen neemt iets lekkers mee voor de middagpauze, waarbij je tijdig het aantal mensen doorkrijgt.

De kosten zijn 70 Euro.

 

Healing verrijkingsmiddag

Tijdens deze middag gaan we met elkaar allerlei extra mogelijkheden leren om de behandeling nog intenser te kunnen maken.

Hierbij is het dus heel belangrijk , dat we bewust worden / zijn van onze eigen energievelden en het schoonhouden hiervan.
We kunnen tenslotte alleen maar doorgeven op ons huidige "bereik".

Op deze middag gaan we ons bezighouden met het schoonhouden en beschermen van onszelf en anderen. We leren hiervoor allerlei krachtige methoden.
We beginnen natuurlijk dus middels een meditatie om onszelf te reinigen en daarna gaan we werken met o.a. magnetiseertechnieken, met behulp van onze ademhaling, met kleurgebruik, grondingstechnieken en energie"verzegeling".
Tevens krijgt iedereen een heerlijke Reiki Blessing.

Je krijgt een boekwerkje mee, om alles thuis nog rustig na te kunnen lezen.

De kosten zijn 55 Euro.

 

Healing m.b.v. energiebanen en driehoeken

Op deze middag gaan wij werken met de etherische mal van onze fysieke lichamen om zo alle fijnstoffelijke lagen te herstellen. De etherische mal is in feite de tegenhanger van ons fysieke lichaam en genezing en herstel via deze mal zullen dus uiteindelijk zich manifesteren in ons fysieke lijf.

Wij leren op deze dag te werken met o.a. drie zeer belangrijke energiebanen uit te balanceren.
Stress en allerlei andere blokkades kunnen deze banen op allerlei manieren beïnvloeden, waardoor je energieniveau in zijn totaalheid lager wordt.

Verder werken we met driehoeken die corresponderen met onze chakra's en een heel belangrijk geometrisch figuur met punten die voor elk belangrijk deel van ons lichaam staan.

We leren natuurlijk ook technieken om onszelf te beschermen tegen negatieve invloeden.

Deze zeer krachtige helingsmethode is in één middag te leren.

Je krijgt een boekwerkje en een gelamineerd werkmodel mee, om alles thuis nog rustig na te kunnen lezen.

De kosten zijn 55 Euro.