Jassentechniek ®

De Jassentechniek is een behandelingsmethode die je in staat stelt om in een korte tijd een enorme hoeveelheid ballast - lees jassen - los te laten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan angsten, negatieve overtuigingen, patronen. De Jassentechniek geeft uitstekende resultaten bij burn-out symptomen, angsten, spanning, stress, onverwerkte trauma's, vermoeidheidsklachten en een groot aantal fysieke klachten.

Voor wie werkt deze techniek?
Iedereen draagt jassen - ballast of de bekende rugzak - met zich mee. Bij de een zijn deze wat dikker als bij een ander. Echter, jij bepaalt zelf of je daar last van hebt of niet.

Kenmerkend voor mensen die last van hun ballast hebben is wanneer deze meer vermoeid en futloos zijn. Sommigen hebben het gevoel niet vooruit te komen en vast te zitten in werk of relatie. Anderen hebben meer het gevoel in cirkeltjes te draaien of tegen de stroom in te zwemmen. Weer anderen ervaren hinder van onverklaarbare gevoelens, negatieve gedachten, toenemende angst, stress of worden dagelijks "achtervolgd" door een onverwerkt verleden. Kortom ieder mens ervaart zijn of haar belastende verleden anders. Er is één duidelijke overeenkomst; iedereen wil er vanaf.

Wat doet het met je?
Ook dit is persoonlijk en subjectief. De een wordt duidelijk fitter en de ander ervaart een intens gevoel van vrijheid. Opvallend veel mensen zitten na het loslaten van hun ballast en trauma's uit het verleden beduidend beter in hun vel, zijn veel fitter en hebben meer vertrouwen in zichzelf en in de toekomst!

De Stap
Wanneer je het belastende deel van je ballast los hebt gelaten kun je beter bij je gevoel komen en ook al datgene loslaten waaraan je je eerder zo krampachtig hebt vastgehouden. Wanneer je loslaat kom je als het ware in "de natuurlijke flow" van het Leven terecht. Dan kan het Leven jou laten zien wie je bent en wat bij je past. Het enige wat je "in de flow" hoeft te doen is je positieve gevoel volgen. Dit bewustwordingsproces heeft Hans de Waard De Stap genoemd en leidt ons uiteindelijk naar een moeiteloos leven zonder strijd en weerstand.

Het kost minder moeite dan je verwacht om het belastende verleden los te laten!

Hans de Waard

 

Voor uitgebreide informatie zie www.jassentechniek.nl