Vanaf mei 2014 gaat Marion Machielsen-Screever, klankmasseur, ook een aantal avonden verzorgen.

Hieronder vindt u een introductie van haarzelf en haar avonden:

Mijn naam is Marion Machielsen-Screever, getrouwd en moeder van een prachtige dochter. Door mijn reizen ben ik geïnteresseerd geraakt in andere culturen, in boeddhistische ziens-/wijsheden en spiritualiteit. De individualisering grijpt om zich heen. Ik wil graag bij de kern blijven met aandacht voor elkaar. We staan namelijk niet los van anderen. Onze handelingen en gedachten beïnvloeden alles en iedereen. Dat alles uit trilling bestaat is wetenschappelijk bewezen, dat ons lichaam uit ongeveer 75% uit water bestaat is een feit en dat water geleidt is ook niet vreemd. Klank kan daarom op velerlei manieren worden ingezet. Met name de klank van klankschalen en gongs kent een energieke, therapeutische en ontspannende werking. De veelvuldige frequenties en zachte trillingen zorgen voor harmonie in alle cellen op emotioneel en fysiek niveau. Het lichaam kan tijdens de trillingen cellen ordenen, blokkades opruimen en het zelfreinigend/genezend vermogen wordt door klank bevorderd. Energie kan weer vrij gaan stromen. Een behandeling met klankschalen geeft ontspanning, innerlijke rust en het brengt je weer in balans. Klank wordt reeds toegepast in diverse beroepen, maar ook bij rouwverwerking. Ik bied je de keuze tussen de volgende sessies waarvoor je je kunt inschrijven:

*Klankbeleving (in een groep):
Ervaar de aurastrich en aurapacking, onderga een klankdouche, voel de klankpiramide of klankspiraal, beleef een klankboog of landt in klank weer met beide voeten op de grond. Dit alles door de klank van Tibetaanse schalen.

*Klankfullness (in een groep): is een combinatie van mindfullness en klank van Tibetaanse schalen. De trilling van de gong en klankschalen brengen je in een bepaalde gemoedstoestand. De resonantie zorgt voor de nodige ontspanning van lichaam en geest, in het hier en in het nu.

Mijn eigen avonden


5 Meditatieavonden (tweewekelijks)

Op deze avonden gaan we via een geleide meditatie (visualisatie) onszelf energetisch reinigen, we leren hoe we in onze kracht kunnen (blijven) staan, energiekoorden losmaken en hoe we onze negatieve emoties (angsten) kunnen transmuteren. Na afloop krijg je documentatie mee naar huis zodat je het zelf steeds toe kunt passen.

5 dinsdagavonden van 20.00 tot 21.30 uur, t.w. 13 en 27 mei, 10 en 24 juni en 8 juli 2014.
Kosten 75 Euro.

Ons huidige krachtdier

We gaan beginnen met het trekken van een medicijnkaart. De dieren op deze kaarten werken als symbolen van helende kracht. Zij kunnen ons helpen bij de les die wij momenteel leren op ons levenspad en vertegenwoordigen een kracht, waarop wij een beroep kunnen doen. Door middel van een geleide meditatie gaan we contact leggen met ons huidige krachtdier en vragen wij zijn hulp. Tijdens deze meditatie kunnen we dus antwoorden krijgen op eventuele vragen of symbolen aangereikt krijgen.
Hierna gaan wij op zwart papier (in een mandala ) met beelden en / of woorden onze beleving uiteenzetten. Het zwarte papier helpt ons om ons verstand er buiten te houden, omdat wij bepaalde kleuren niet kunnen gebruiken. We moeten ons gevoel het plaatje laten inkleuren. Deze tekening kan ons later ook nog kleine eureka'tjes geven.

Kosten 18 Euro.

Engelenavond

Deze avond gaan we via een geleide meditatie contact leggen met onze beschermengel, die ons een helende kleur gaat geven die wij op dit moment nodig hebben. Wij gaan daarna dit uitwerken op een "ladder" van onze chakra's. Hierbij krijgen wij een beeld van ons huidige zelf:


Kosten 18 Euro.