Wie ben ik

Mijn naam is Wilma Katgerman-Tijhuis, ben getrouwd en heb twee zonen.
Als kind voelde ik altijd andermans verdriet en had daardoor vaak buikpijn. Ook kreeg ik dingen door waar ik niets mee kon. Dit was alleen maar naar, ik wist niet wat ik hier mee moest, dus leerde ik het weg te stoppen. Totdat mijn vader overleed en alles weer in een heftige vorm naar boven kwam. Vrienden en kennissen kwamen bijvoorbeeld met hoofdpijn of rugpijn bij me om dit te verlichten. Ik kon geen nee zeggen (vond dat zielig) waardoor ik soms zelf de pijn nadien had.

En toen kwam het besluit om er wat aan te doen. Ik moest er grip op krijgen. Ik las een boek over Reiki en de eerste stap was genomen. Sinds februari 1999 ben ik als Reiki Master werkzaam en heb sindsdien met zeer veel enthousiasme andere mensen zien opbloeien. Tot de dag van vandaag is Reiki het grootste cadeau wat ik mijzelf heb gegeven.

Inmiddels werk ik ook met intuïtieve (energetische) ontspanningsmassage, hotstonemassage, magnetiseren, Tachyon energie, Universal White Time Healing ( I, II en III ), kristalhealing, de Lenormand kaarten, (Aarts-) engelen en Elohim, de Bachbloesemremedies, oorkaarsen én de Jassentechniek ® van Hans de Waard.

Toen mijn jassen uit waren gedaan, wist ik het zeker! Dit is zo'n bijzondere en effectieve methode:, ik wil ook anderen hiermee kunnen helpen. Het is fantastisch om te zien hoe mensen transparanter en zekerder (van zichzelf) worden en dus ook beter weten wat werkelijk voor hen van belang is. Met simpele hulpmiddelen kun je jezelf energetisch schoon houden en celherinneringen loslaten. Vrij in het NU. Ik geef de cursus individueel, want ik vind persoonlijke begeleiding erg belangrijk.

Door de vele technieken zijn gecombineerde behandelingen vaak het beste bij een stukje coaching.

Graag wil ik de (volgende) stap met je nemen.